مواد لازم:
تخم مرغ
/ 5 عدد
کره (در
دمای محیط) / 250 گرم
آرد /
2 و 1/2 پیمانه
شکر دانه
ریز / 1 و 1/2 پیمانه
شیر تبخیر
شده مخلوط شیر و خامه / 1 پیمانه
بیکینگ
پودر / 1 ق چ
وانیل
/ 1/4 ق چ
پودر کاکائو
رنگ خوراکی
من از زعفرون
و شکلات آب شده استفاده کردم
همه ی مواد کاملا به دمای محیط
رسیده باشند
. فر را روی
150 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
. آرد و بیکینگ
پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
. کره و شکر
را با هم بزنید تا پف کرده و کمرنگ شود (من حداقل 5 مین میزنم).
. تخم مرغها
را دانه دانه در حین همزدن اضافه کرده و خوب بزنید.
. وانیل و
شیر (مخلوط شیر و خامه، یا شیر تبخیر شده) را اضافه کنید.
. مخلوط آرد
را به تدریج به خورد مواد دهید. (من با دور کند همزن و هربار 2 ق آرد بهش اضافه کردم
تا تموم شد و بعد چند ثانیه دور تند تا خوب مخلوط شد)
. مایه ی
کیک بسیار صاف و یکدست و تقریبا سفیده، به سه قسمت مساوی تقسیمش کنید یک قسمت رو بدون
رنگ باقی بذارید
. قالب مربع
22 سانت رو چرب کنید).
. قسمت رنگی رو بریزید کفِ قالب پخش و صاف کنید و با استفاده
از الک نرم یه لایه پودر کاکائو بپاشید روش، دقت کنید که همه جا رو بپوشونید و هیچ
قسمتی بدون پودرکاکائو نباشه یا هیچ قسمتی لایه ضخیم نداشته باشه،
. دوباره
این کار رو واسه لایه ی بعدی تکرار کنید، مراقب باشید که پودرکاکائو رو با مایه کیک
مخلوط نکنید،
.. در فر قرار
داده و به مدت 45 دقیقه بپزید
مامی سایت منبع