Sunday, April 7, 2013

با پس مانده غذاها چه کنم ؟






با پس مانده غذاها چه کنم ؟ این سوالیه که شاید بارها بارها باهاش مواجه می‌شویم و از فکر دور ریختن غذاها دچار وجدان درد می‌شویم به راستی‌ چه باید کرد ؟ برای یه مهمانی نمی‌شه که دقیق به میزان لازم فیکس فیکس غذا درست کرد که مگه می‌شه ؟ همیشه یه مقداری اضافه خواهد اومد چه بخواهیم چه نخواهیم!!!
استفاده مجدد از غذاهای اضافی نه تنها به اقتصاد خانواده کمک می‌کنه بلکه به محیط زیست هم کمک بزرگی‌ می‌کنه.
رمز موفقیت برای استفاده مجدد غذاهای اضافی دوباره گرم کردن اونا نیست این اشتباهو هیچ وقت مرتکب نشید! بلکه با این غذاها باید غذاهای جدیدی درست کرد و چیز جدیدی ارائه داد.
اکثر اوقات با غذاهای اضافی می‌توان خوشمزترین شام هارو درست کرد چرا که با گذشت زمان مزه مواد تشکیل دهنده موجود در غذا کاملا مزه‌شو به غذا داده و طعم نهایی غذا معلوم می‌شه


با اضافی برنج چه کنیم؟
چند راه حل آسان:
- برنج را با سیر تازه پرس شده و سبزیجات مزه دار کند.
- با زردچوبه یا زعفران رنو بویی جدید به برنج بدهید.
- به اضافی برنج رب و گوجه پرس شده تازه و فلفل اضافه کنید تا طعمی خاص به برنج بدهید.

با اضافی ماکارونی‌ و پستا چه کنیم؟
- ماکارونی‌ اضافی رو می‌توان با پوست لیمو تازه رانده شده و جعفری خورد شده مخلوط کرد.
- آن را می‌توان با پنیر پارمسان رانده شده مخلوط کرد.
- پستا و ماکارونی‌ اضافی را می‌توان با روغن زیتون و سٔس پستو به یک غذای سالم و کاملا خوشمزه تبدیل کرد
با اضافی گوشت و مرغ چه کنیم؟
- با اضافی گوشتهی ماکارونی‌ چرا یه پای خوشمزه درست نکنیم؟
- با مرغها و گوشت‌های اضافی خورش‌ها چرا یه پیتزا یا لازانیای خانگی خوشمزه درست نکنیم؟
هزاره هزار راه حل وجود داره برای ابداع غذاهای جدید کافیست کمی‌ قدرت خلاقیتتون رو تقویت کنید