Sunday, March 31, 2013

...بزودی...

Sweetapolita

توپ‌های جو-نارگیلی



من یه دستور شیرینی‌ جوووو نارگیلی دارم خیلی‌ خوشمزست .

اینم از دستورش


جوو پرک : یک و ۱/۲ پیمانه(*سر پر باشه)
کره یا مارگارین*(به دمای محیط رسیده): ۱۰۰ گرم
شکر: ۱/۲ پیمانه سر پر
کاکاو:۲ قاشق غذا خوری
نسکافه یا قهوه سرد:۲ قاشق غذا خوری
وانیل: ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم

کره و شکر را اول خوب به هم میزنید تا یه دست بشه بعدهمه مواد به جز پودر نارگیل رو با هم خوب مخلوط می‌کنید و به شکل
توپ‌های کوچک در آورد و در نارگیل می‌غلتانید . در یخچال قرادهید قبل از سرو شیرینیها . خیلی‌ مقوی و خوشمزست


این دستورو تو سایت مامی سایت هم گذشتم



بزودیی...


بزودیی...

Angel food cake غذای فرشته






: مواد لازم

سفیده تخم مرغ 12 عدد

آرد 1 لیوان

آب گرم 3/1 لیوان

شکر 4/3 1 لیوان

کرم تارتار ½ 1 ق چ

نمک ¼ ق چ

وانیل یا اسانس پرتقال 1 ق چ


فر رو روی 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده رو خوب بزنید تا کاملا پف کنه و سفت بشه


کرم تارتار و اسانس و آب رو به سفیده اضافه کنید. شکر رو آسیاب کرده و نیمی با آرد نیمی با سفیده مخلوط کنید. سفیده باید به همچین کیفیتی برسه


آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و توی کیک فولد کنید ( هم نزنید چون پفش میخوابه)


مخلوط کاملا سفید و پفی و نرمی بدست میاد. توی قالب چرب نشده بریزید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار بدید



من تارتار نداشتم و نریختم د. ...نکته اینکه وقتی کیک رو از فر بیرون میارید باید قالب رو وارونه کنید و اجازه بدید کاملا سرد که شد بعد از قالب خارج کنید



http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05 ... st_02.html


!این کیکو رو میتونید مثل من با فوندانت و خامٔه به سلیقه خودتون تزیین کنید
 نوش جان