این نونا منو یاد نون تو کارتونا میندازه خیلی
خوشگلو خوشمزه میشه. نون آلمانی که دلیل اصلی تغییر رنگشم اون مرحلهٔ ای که قبل از
قرار دادن نونها تو فر باید انجام بشه.
:
مواد لازم
پودر خمیر ترش قاشق چایخوری2 ¼
فنجان آب جوش 1
قاشق غذاخوری شیر درجه حرارت اتاق2
قاشق غذاخوری شکر قهوه ای تیره1
قاشق غذاخوری کره3
قاشق چایخوری نمک کوشر1
فنجان آرد نان2 ½ - 3
لیتر آب4
فنجان جوش شیرین½
نمک دانه درشت به طعم
قاشق غذاخوری کره ذوب شده2
پودر خمیر ترش ، آب، شیر، شکر قهوه ای و کره را در یک کاسه بزرگبا هم
مخلوط میکنید به مدت ۱۰ دقیقه میذارید بمون تا خمیر ترش به عمل بیاد. بعد آرد رو با
۲ لیوان شروع میکنید اگه لازم بود بیشتر اضافه کنید تا حدی که یکم بدست نچسبه کافیه
حواستون باش که زیادی اضافه نکنید.
خمیرو به مدت ۱ تا ۱.۵ سات روشو
میپوشونید بعد از آماده شدن فرو گرم میکنید ۱۷۰-۲۵۰ درجه ، خودتون قلق فرتونو بهتر
میدونیدرو همون درجه که برای نونو کیکهای معمولی عادت دارید بزارید تنظیم کنید.
اینجا اساسیترین نکته رنگ نونست: تو این فصل ۴لیتر ابو منظور یه قابلمه
بزرگ آبه اندازش مهم نیستمیزرید بجوشه بد که نوناتونو فرم دلخواه در آوردید مثلا باگتهای
کوچیک بد روشو با قیچی یا چاقو برش دادید جوششیرینو به آب در حال و جوش اضافه کرده
و نونهای فرم گرفترو دونه دونه تو آب میجوشینید
بیشتر از ۳۰ ثانیه نشه هر کدوم تا ۳۰ بشمرید بد ور دارید بعدی
بندازید توش.
بندازید توش.
خلاصه بد همرو تو سینی فر چرب کرد یا این که کاغذ روغنی انداخته میچینید
و نمک دانه درشت بهشون بمالید اگه خواستید
میتونید یتخمه مرغم روش بمالید من کردم
و در فر به مدت ۲۲ دقیقه گذشته تا بپزباد از فر در آورد یه کم کر با برسروشون بمالید تا برقتر و کریسپی تر بشن با همچی ایمیشه سروشون کرد خیلی خوشگلن بخصوص برای مهمونی ها.
و در فر به مدت ۲۲ دقیقه گذشته تا بپزباد از فر در آورد یه کم کر با برسروشون بمالید تا برقتر و کریسپی تر بشن با همچی ایمیشه سروشون کرد خیلی خوشگلن بخصوص برای مهمونی ها.
نوش جان