Thursday, May 2, 2013

کیک موج دار




مواد لازم:

تخم مرغ / 5 عدد
کره (در دمای محیط) / 250 گرم
آرد / 2 و 1/2 پیمانه
شکر دانه ریز / 1 و 1/2 پیمانه
شیر تبخیر شده مخلوط شیر و خامه / 1 پیمانه
بیکینگ پودر / 1 ق چ
وانیل / 1/4 ق چ
پودر کاکائو
رنگ خوراکی   
من از زعفرون و شکلات آب شده استفاده کردم

 همه ی مواد کاملا به دمای محیط رسیده باشند 

. فر را روی 150 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
. کره و شکر را با هم بزنید تا پف کرده و کمرنگ شود (من حداقل 5 مین میزنم).
. تخم مرغها را دانه دانه در حین همزدن اضافه کرده و خوب بزنید.
. وانیل و شیر (مخلوط شیر و خامه، یا شیر تبخیر شده) را اضافه کنید.
. مخلوط آرد را به تدریج به خورد مواد دهید. (من با دور کند همزن و هربار 2 ق آرد بهش اضافه کردم تا تموم شد و بعد چند ثانیه دور تند تا خوب مخلوط شد)
. مایه ی کیک بسیار صاف و یکدست و تقریبا سفیده، به سه قسمت مساوی تقسیمش کنید یک قسمت رو بدون رنگ باقی بذارید
. قالب مربع 22 سانت رو چرب کنید).
. قسمت رنگی رو بریزید کفِ قالب پخش و صاف کنید و با استفاده از الک نرم یه لایه پودر کاکائو بپاشید روش، دقت کنید که همه جا رو بپوشونید و هیچ قسمتی بدون پودرکاکائو نباشه یا هیچ قسمتی لایه ضخیم نداشته باشه،
. دوباره این کار رو واسه لایه ی بعدی تکرار کنید، مراقب باشید که پودرکاکائو رو با مایه کیک مخلوط نکنید،
.. در فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه بپزید


مامی سایت  منبع 



1 comment:

  1. wow its very nice ,i would like to make it but i dont understand arabic

    ReplyDelete