Thursday, May 2, 2013

شیرینی نخودچی روش۱ با مارگارین - روش۲ با کره و روغن جامد



     
روش۱
من از مارگارین برای تهیه این شیرینی‌ استفاده کردم که هم سالمتر ولی‌ بد پخت شیرینیها یه کم پهنتر می‌شه ولی‌ کلا مشکلی نداره چون سالم تر در عوض.هم خوشمزه
آرد نخودچی: ۱۴۵.۵ گرم
کره گیاهی یا مارگرین : ۸۲ گرم
پودر قند یا پودر شکر : ۷۲.۵ گرم (من همیشه یه کم کمتر میگیرم چون کم شیرینی دوست دارم)
کرتونو بذرید کاملا به دما
همه موادو با هم قاطی می‌کنید بد قالب می‌زنید. از یه دوست شنیدم که اگه بد قالب زدن شیرینی هارو تو یخچال یا فریز بذارید بمونه یکم تو فر‌ کم تروا میره. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تو ۱۸۰ درجه گذشتم بازم بسته به فرتون داره که قلقشو خودتون .بهتر میدونید 





روش ۲

اینم یه روش دیگه با استفاده از کره و تخم مرغ هست که شیرینی‌‌ها کاملا شکل خودشونو حفظ می‌کنن بعد پخت

آرد نخودچی 200 گرم
روغن جامد 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
هل 1 ق چ
روغن و شکر رو با همزن خیلی خوب میزنیم
تخم مرغ و هل و آرد نخودچی رو اضافه کرده و خمیری میکنیم و توی کیسه برای نیم ساعت توی یخچال میذاریم
فر رو روی درجه 170 قرار بدید
. توی فر به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید

cheftayebeh. منبع 







No comments:

Post a Comment