مواد لازم
تخم مرغ
:3 عدد
شکر:1 و
1/2 پیمانه
ارد:2 پیمانه
روغن مایع:3/4
پیمانه
پوره برگ
اسفناج تازه:3/4
وانیل:1
قاشق چای خوری
اب لیمو
ترش:2 قاشق غذا خوری
رنده پوست
2 عدد لیمو ترش
بکینگ پودر:3
قاشق چای خوری
نمک:1/2
قاشق چای خوری
فر رو روی
350 درجه فارنهایت روشن کنید
در یک ظرف
بزرگ ارد و نمک و بکینگ پودر رو الک کنید و بزارید کنار
شکر رو
با تخم مرغ و وانیل و و پوست لیمو ترش خوب هم بزنید تا یکدست بشه و رنگش روشن بشه بعد
اب لیمو ترشرو اضافه کنید
روغن رو
اضافه میکنیم
برگهای
اسفناج رو بریزید توی میکسر و اونقدر همش بزنید که تبدیل به یک مایه سبز رنگ شود
پوره اسفناج
رو اضافه و مخلوط کنید
ارد اضافه
کنید و مخلوط کنید
قالب مورد
نظر رو کره بمالید و ارد بپاشید مواد کیک رو بریزید توش
و بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه
قبل از
خارج کردن از فر با خلال دندون چک کنید اگر چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید بیارید بیرون و بزارید خوب خنک بشه و از قالب جدا
کنید


No comments:
Post a Comment