Thursday, May 2, 2013

کیک اسفناج


 
مواد لازم

تخم مرغ :3 عدد
شکر:1 و 1/2 پیمانه
ارد:2 پیمانه
روغن مایع:3/4 پیمانه
پوره برگ اسفناج تازه:3/4  
وانیل:1 قاشق چای خوری
اب لیمو ترش:2 قاشق غذا خوری
رنده پوست 2 عدد لیمو ترش
بکینگ پودر:3 قاشق چای خوری
نمک:1/2 قاشق چای خوری




فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید
در یک ظرف بزرگ ارد و نمک و بکینگ پودر رو الک کنید و بزارید کنار
شکر رو با تخم مرغ و وانیل و و پوست لیمو ترش خوب هم بزنید تا یکدست بشه و رنگش روشن بشه بعد اب لیمو ترشرو اضافه کنید
روغن رو اضافه میکنیم
برگهای اسفناج رو بریزید توی میکسر و اونقدر همش بزنید که تبدیل به یک مایه سبز رنگ شود
پوره اسفناج رو اضافه و مخلوط کنید
ارد اضافه کنید و مخلوط کنید
قالب مورد نظر رو کره بمالید و ارد بپاشید مواد کیک رو بریزید  توش
و بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه
قبل از خارج کردن از فر با خلال دندون چک کنید اگر چیزی از کیک  به خلال دندون نچسبید  بیارید بیرون و بزارید خوب خنک بشه و از قالب جدا کنید






   yemalilarمنبع


No comments:

Post a Comment