سفیده تخم مرغ 12 عدد
آرد 1 لیوان
آب گرم 3/1 لیوان
شکر 4/3 1 لیوان
کرم تارتار ½ 1 ق چ
نمک ¼ ق چ
وانیل یا اسانس پرتقال 1 ق چ
فر رو روی 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده رو خوب بزنید
تا کاملا پف کنه و سفت بشه
کرم تارتار و اسانس و آب رو به سفیده اضافه کنید. شکر رو آسیاب کرده و
نیمی با آرد نیمی با سفیده مخلوط کنید. سفیده باید به همچین کیفیتی برسه
آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و توی کیک فولد کنید ( هم نزنید چون پفش
میخوابه)
مخلوط کاملا سفید و پفی و نرمی بدست میاد. توی قالب چرب نشده بریزید و
در فر به مدت 35 دقیقه قرار بدید
من تارتار نداشتم و نریختم د. ...نکته اینکه وقتی کیک رو از فر بیرون
میارید باید قالب رو وارونه کنید و اجازه بدید کاملا سرد که شد بعد از قالب خارج کنید
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05
... st_02.html
!این کیکو رو میتونید مثل من با فوندانت و خامٔه
به سلیقه خودتون تزیین کنید
نوش جان
نوش جان



No comments:
Post a Comment